Έξυπνα tips για να κερδίσεις στο Pictionary

Όλα τα παιχνίδια έχουν τελικά τη δική τους συνταγή για την επιτυχία! Ακόμα και τα πιο «αστεία», όπως το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι Pictionary, έχει μερικά μικρά μυστικά που θα μας φέρουν πιο εύκολα κοντά στη νίκη! Ο σωστός

παρτενέρ ή οι προσεχτικές κινήσεις του μολυβιού είναι μερικές μόνο από τις παραμέτρους που θα παίξουν αποφασιστικό ρόλο. Για να δούμε λοιπόν…

Διάλεξε τον κατάλληλο παρτενέρ. Όταν επιλέγουμε συμπαίκτες στο Pictionary είναι αρκετά έξυπνη ιδέα να επιλέξουμε τα άτομα που γνωρίζουμε καλύτερα. Οι εικόνες που θα σχεδιάσουμε, μπορεί να γίνουν ακατανόητες σε έναν άγνωστο, όμως θα αναγνωριστούν σίγουρα πολύ πιο εύκολα από ένα οικείο πρόσωπο, με το οποίο έχουμε κοινές εμπειρίες.

Ζωγράφισε αργά και σταθερά. Το αληθινό ταλέντο στη ζωγραφική συνήθως είναι ένα προνόμιο για λίγους. Έτσι, οι περισσότεροι παίκτες, όταν καλούνται να σκιτσάρουν, συνήθως αγχώνονται από την αμηχανία και έτσι καταφεύγουν σε βιαστικές και άτσαλες κινήσεις. Για να αντιμετωπίσεις λοιπόν το ενδεχόμενο τρακ σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και εστίασε στην ξεκάθαρη απεικόνιση των σκίτσων που έχεις στο μυαλό σου.

Διάιρει και βασίλευε. Πολύ συχνά οι λέξεις που πρέπει να σχεδιάσουμε, μπορεί να μας δίνουν την ευκαιρία να τις αντιμετωπίσουμε σε διάσπαση. Μια τεχνική ίσως να καταφέρει να λειτουργήσει τελικά πολύ πιο αποδοτικά. Για παράδειγμα, αν η λέξη μας είναι το κουζινομάχαιρο, είναι καλή ιδέα να σχεδιάσουμε αρχικά μια κουζίνα και δίπλα ένα μαχαίρι.

Ξύσε το μολύβι σου. Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν μια προφανής συμβουλή, ωστόσο πολλοί παίκτες παραμελούν τη μύτη του μολυβιού τους πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Σαν αποτέλεσμα, χωρίς να το συνειδητοποιούν, καταλήγουν να σχεδιάζουν θαμπά και δυσανάγνωστα σκίτσα, που δυσκολεύουν τους συμπαίκτες τους στην αναγνώριση.

Ουκ εν τω πολλώ τω ευ. Το Pictionary είναι απλά ένα παιχνίδι και όχι διαγωνισμός ζωγραφικής. Γι΄αυτό, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο σκοπός είναι να σκιτσάρουμε με απλές γραμμές το ζητούμενο. Αν καταβάλλουμε υπερπροσπάθεια για ένα πιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, δεν αποκλείεται τελικά να προκαλέσουμε σύγχυση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *